Setup Menus in Admin Panel

Bantumula merupakan satu platform pembelajaran secara online. Dimana dalam platform ni, kami bakal himpunkan ilmu-ilmu asas pemasaran digital yang mana berdasarkan pengalaman saya dan beberapa rakan team lain yang terlibat dalam industri ini.

Secara ringkasnya matlamat kami adalah kami cuba 'selamatkan' wang ringgit anda dari terpergi atau terbeli mana-mana program advance yg berkaitan pemasaran tetapi last-last bila anda pergi rupanya tak boleh nak apply pun pada produk atau bisnes sendiri.

Saya sendiri pun pernah berpengalaman macam tu..

Pantang tengok atau dengar org guna itu ini boleh dapat sales juta-juta, parcel berlonggok-longgok, terus je nak sign in kan?

So, dalam platform ni, anda bakal belajar banyak perkara asas tentang setiap satu channel atau platform marketing, dan bukan sekadar dengar teori..

Kami ajar anda buat STEP BY STEP. setiap satu channel atau platform ni..

Contoh, kalau dekat shopee... dari basic kami ajar sampai anda boleh menjual dalam tu..

So, tugas anda, anda follow je, buat dulu,ambil masa beberapa minggu, tengok adakah berkesan atau sesuai dengan produk anda, lepas tu, terpulanglah anda pergi ke mana-mana program advance yang ada diluar sana untuk upgrade anda punya ilmu dan bisnes..

Amacam?

Okay tak?

Senarai Course Yang Dah Ada

+

 

Untuk fasa pertama ni, antara modul yang telah dimasukkan 

- Shopee
- Personal Facebook Marketing  
- Borong China Online
- Email Marketing 

Modul lain  akan ditambah dari semasa ke semasa, antaranya dalam perancangan adalah  seperti

- Facebook Ads
- Instagram
- Instagram Ads
- Google Adwords

- Basic SEO
- Bloging  
- Ecoomerce

- Lelong
- Mudah.my
- Lazada
- Ebay

- Personal Branding
- Copywriting
- Close Sales
- Dropship

 


 

Kami nak bantu lebih ramai usahawan tahun ni dan mendatang dengan menyediakan satu platform di mana dalam ni anda semua boleh belajar banyak benda termasuk apa yang saya listkan sebelum ni..

Nak belajar pasal apa? Fesbuk, fesbuk ads, Insta, marketplace, adwords, seo, blog, ecoomerce, borong china, close sale, personal branding?

Benda lagi semua?

Mana benda yang kami tahu dan pernah apply, kami akan share semua dalam tu nanti..

Kami tak pakar, bukan sifu, so, kami cuma akan beritahu dan ajar apa yg kami tahu dan buat sahaja.. tp InsyaAllah lebih berkesan kerana ianya adalah benda yang kami sendiri buat, bukan main tengok panduan sana sini, cilok balik..

Atau mungkin kami akan jemput sifu-sifu atau player-player luar sana untuk turut bagi ilmu dalam ni..mungkin...

TETAPI..

Apa yg bakal disampaikan dalam platform ni nanti kebanyakkan berkaitan dengan benda-benda asas.. sebab kami bukannya mastersifu nak ajar benda-benda advance dalam tu.. TAPI..walaupun asas, insyaAllah, ada follow dan buat, InsyaAllah dapat hasil dan result.. itu matlamat kami..

Kenapa asas sahaja?

Sebab matlamat asal kami, kami nak anda semua kuatkan asas dulu, try dulu satu satu benda, lepas tu terpulanglah pada anda nak pergi menuntut ilmu dengan sifu-sifu mana..

 

So, sebab tu lah platform ni wujud..

Anda explore lah dulu semua benda secara asas.. TRY APPLY ke bisnes sendiri.. tgk ada result ke tak? kalau ada, YES.. mungkin tiba masa nya untuk anda tambah ilmu mendalam pasal pemasaran tu secara khusus.. pergi lah cari sifu-sifu pakar di luar sana..

So anda dah tak rugi dan buang banyak duit dari terpergi dan terbeli banyak benda-benda advance..

Kami cuma sebagai batu loncatan sahaja..



 

Dimana kelas ini akan diadakan?

Ini bukan kelas secara fizikal, semuanya anda boleh tonton terus secara online bila akaun keahlian anda diaktifkan.

Jadi, tak kisah lah jika anda berada jauh sekali pun di luar negara, anda masih boleh akses semuanya secara online.

Mudah kan?

ADA YURAN KE NAK JOIN?

Ya, ada yuran yang dikenakan, tapi tidak terlalu tinggi.

Yuran penyertaan adalah cuma RM250 RM120 sahaja.

YA! R120 SAHAJA!

 

 


 

Bagaimana?

Dah sedia untuk sertai Bantumula?


 

top
Hak Cipta Terpelihara 2018