Setup Menus in Admin Panel

Tips Setting Jumlah Followers Followings BMSbot

Salam, hai,

Ramai pengguna BMSbot yang tanya bagaimana setting sesuai jika mahu gunakan setting pada auto follow di BMSbot ni.

Okay, so saya bagi beberapa contoh dan situasi bagaimana setting yang anda boleh tetapkan.

Setiap setting akan hasilkan result carian yangberbeza.

Contoh 1 :

 

Jika setting seperti ini, bot akan buat carian dan follow user yang gunakan shopee seperti guna Instagram atau Twitter. Adakah user begini bagus? User begini biasanya aktif, dan besar kemungkinan mereka ini juga adalah penjual dan mempunyai shop dan barang dalam Shopee. Tetapi mereka bukan peniaga tegar.

 

Contoh 2 :

Untuk setting begini pula, bot akan cari, simpan dan follow kebanyakkan akaun seller. Adakah bagus? Sebenarnya agak kurang bagus dan bot akan follow lebih sedikit user, ini kerana seller biasanya kurang buat belian dalam shopee.

 

Contoh 3 :

 

Setting seperti ini pula lebih kurang sama macam contoh 1, user aktif di shopee seperti media social. Besar kemungkinan juga mereka jenis yang suka lihat-lihat produk di kedai-kedai di shopee.

 

Contoh 4 :

JIka anda perhatikan, setting ini, hanya tick minimum following sahaja kan? Jika tersetting macam ni, bot ini ada satu fungsi khas, dimana, bot akan filterkan, mana-mana user yang tak aktif, tidak akan difollow. Jadi, walaupun akaun user tu ada jumlah following yang tinggi, sebab mungkin bila mereka cretate akaun di shopee lepas tu ramai seller yg follow mereka, tapi mereka tak aktif, tak pernah buat belian, bot tak akan lakukan following.

 

Okay.

 

So, semoga perkongsian ni lebih memudakan bagi pengguna BMSbot nak buat setting yang mana?

Saya biasa buat setting seperti 1 dan 3 ūüôā

 

=======

APA ITU BMSbot?

KLIK SINI UNTUK TAHU TENTANG BMSBOT

=======

 



Nak belajar cara Mulakan Bisnes di Shopee Secara PERCUMA?


Jom kami tunjukkan STEP by STEP caranya.
DAFTAR PERCUMA SEKARANG dan dapatkan Panduan STEP BY STEP Mulakan Bisnes Di Shopee
YA, STEP BY STEP dari awal buka akaun SAMPAILAH  Setting untuk letak dan jual PRODUK..
Opss… tunggu dulu.. kami juga akan berikan anda senarai 200 Top Produk List yang pernah LAKU KERAS di Shopee awal November tadi JUGA SECARA PERCUMA?

DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES INI DITUTUP

Nota : DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES akan DITUTUP bila-bila masa sahaja
November 30, 2018

4 responses on "Tips Setting Jumlah Followers Followings BMSbot"

  1. admin sy xblh klik link download and requirement

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top
Hak Cipta Terpelihara 2018