Tips Setting Jumlah Followers Followings BMSbot

Salam, hai,

Ramai pengguna BMSbot yang tanya bagaimana setting sesuai jika mahu gunakan setting pada auto follow di BMSbot ni.

Okay, so saya bagi beberapa contoh dan situasi bagaimana setting yang anda boleh tetapkan.

Setiap setting akan hasilkan result carian yangberbeza.

Contoh 1 :

 

Jika setting seperti ini, bot akan buat carian dan follow user yang gunakan shopee seperti guna Instagram atau Twitter. Adakah user begini bagus? User begini biasanya aktif, dan besar kemungkinan mereka ini juga adalah penjual dan mempunyai shop dan barang dalam Shopee. Tetapi mereka bukan peniaga tegar.

 

Contoh 2 :

Untuk setting begini pula, bot akan cari, simpan dan follow kebanyakkan akaun seller. Adakah bagus? Sebenarnya agak kurang bagus dan bot akan follow lebih sedikit user, ini kerana seller biasanya kurang buat belian dalam shopee.

 

Contoh 3 :

 

Setting seperti ini pula lebih kurang sama macam contoh 1, user aktif di shopee seperti media social. Besar kemungkinan juga mereka jenis yang suka lihat-lihat produk di kedai-kedai di shopee.

 

Contoh 4 :

JIka anda perhatikan, setting ini, hanya tick minimum following sahaja kan? Jika tersetting macam ni, bot ini ada satu fungsi khas, dimana, bot akan filterkan, mana-mana user yang tak aktif, tidak akan difollow. Jadi, walaupun akaun user tu ada jumlah following yang tinggi, sebab mungkin bila mereka cretate akaun di shopee lepas tu ramai seller yg follow mereka, tapi mereka tak aktif, tak pernah buat belian, bot tak akan lakukan following.

 

Okay.

 

So, semoga perkongsian ni lebih memudakan bagi pengguna BMSbot nak buat setting yang mana?

Saya biasa buat setting seperti 1 dan 3 🙂

 

=======

APA ITU BMSbot?

KLIK SINI UNTUK TAHU TENTANG BMSBOT

=======

 



Apa yang menariknya jika anda daftar sebagai Ahli di BantuMula?

Sebagai ahli premium, anda boleh akses kesemua COURSE PREMIUM di dalam BantuMula dan bukan hanya 1 tapi sehingga kini sudah ada BELASAN COURSE yang mengandugi RATUSAN VIDEO dengan berdurasi lebih PULUHAN JAM merangkumi pelbagai platform pemasaran seperti Instagram, Facebook, Shopee termasuk cara buat belian direct China dan lain-lain Tak cukup dengan tu, setiap kali course baru di tambah, Ahli Premium akan dapat update dan akses SECARA PERCUMA!

Berminat nak sertai Ahli Premium Di BantuMula?

Opss.. Buat masa ni pendaftaran keahlian ditutup.. Tapi, anda boleh isikan dulu nama dan email di bawah, nanti dah buka kami akan maklumkan pada anda
  • Isikan alamat email yg sah sebab semua update kami akan hantar melalui email
November 30, 2018

4 responses on "Tips Setting Jumlah Followers Followings BMSbot"

  1. admin sy xblh klik link download and requirement

Leave a Message

Your email address will not be published.

top