Tengok ramai betul orang dah mula berniaga dalam Shopee.

Nak try juga, tapi tak tahu cara, nak start macam mana?

Jom kami bantu anda..

Hai, mungkin selama ni anda pernah terfikir nak mula berniaga atau letak barang dalam shopee kan? Atau mungkin juga anda sedang tercari-cari tempat mana lagi nak jual barang selain dekat FB dan Insta?

Jika ya..

Mungkin ini dapat sedikit membantu anda.

Nak tak kalau saya tunjukkan STEP BY STEP DENGAN LEBIH LENGKAP macam mana nak mulakan atau letak barang dalam Shoppe ni?

Sebelum tu, kenapa Shopee?

Antara benda best dekat Shopee ni adalah..

1 – ianya PERCUMA..

YA, letak barang free, ada jualan pun shopee tak ambik komisyen

2 – boleh dapat rebate POS LAJU.

Wah.. ni memang best.. pembeli dapat free shipping, seller plak dapat rebate POS LAJU FREE plak tu, ada je jualan, tahu-tahu terus je print borang pos laju, tak ada kena bayar pos apa -apa pun.

3 – Shopee antara marketplace yang tengah mula naik dan dapat sambutan sekarang dekat Malaysia.

Maknanya, trafik memang sedang meningkat naik. nah, cuba tengok rank dari Alexa ni.

Dalam course ini, anda akan belajar dari basic sehinggalah setting ads, fasa buat jualan dan lain-lain.

Ada 13 video lengkap STEP BY STEP DALAM COURSE NI

TAK CUKUP DENGAN TU..

KAMI NAK BAGI EXTRA BONUS

Kalau anda DAFTAR HARI INI.. EXTRA!!

PANDUAN MUDAHNYA SHOPPING CHINA ONLINE

Apa yang anda bakal belajar dari 2 panduan ni?

Anda boleh lihat sendiri di bahagian Course dalam BantuMula dan lihat sendiri apa topik-topik yang di cover dalam 2 course ni.

Lihat di bahagian All Course, klik nama course ini.

BERAPA YURAN UNTUK ANDA AKSES 2 COURSE INI DI BANTUMULA?

Special.. jika diikutkan 2 course ini sahaja pun dah cukup PREMIUM, dan untuk salah satu dari panduan ini dahulu saya sendiri pernah jual dengan harga RM70

Tapi, khas untuk anda yang nak sertai bantumula sebagai permulaan 2 course ini.

CUMA RM30 SAHAJA. YA! RM30 SAHAJA!

Bagaimana?

Dah sedia untuk sertai Bantumula?