Setup Menus in Admin Panel

KELEBIHAN PREMIUM MEMBER di BANTUMULA

KELEBIHAN PREMIUM MEMBER di BANTUMULA :-

Ramai yang tanya, apa yang ada di BANTUMULA?

Bantumula ni apa?

Meh sini kami yang baik hati nie nak share sikit sebanyak berkenaan Bantumula :

Bantumula merupakan satu platform pembelajaran secara online yang mana kami bakal himpunkan ilmu-ilmu asas pemasaran digital berdasarkan pengalaman saya dan beberapa rakan team lain yang terlibat dalam industri ini.

Secara ringkasnya matlamat kami adalah kami cuba ‘selamatkan’ wang ringgit anda daripada:

1- TERpergi mana-mana program advance

2- TERbeli mana-mana program advance

3- TERbelajar mana program yang buat korang pening (sebab bukan basic)

Semuanya berkaitan pemasaran tetapi last-last bila anda pergi rupanya tak boleh nak apply pun pada produk atau bisnes sendiri.

Sekiranya anda begitu dan baru nak TER juga.. Jangan risau, anda bukan keseorangan..huhu

Saya sendiri pun pernah berpengalaman macam tu..

“Pantang tengok atau dengar orang guna itu ini boleh dapat sales juta-juta, parcel berlonggok-longgok, terus je nak sign in kan? “

Apa yg bakal disampaikan dalam platform ni nanti kebanyakkan berkaitan dengan benda-benda asas.. sebab kami bukannya master/sifu nak ajar benda-benda advance dalam tu.. TAPI..walaupun asas, insyaAllah, anda follow dan buat, InsyaAllah dapat hasil dan result.. itu matlamat kami..

Kenapa asas sahaja?

Sebab matlamat asal kami, kami nak anda semua kuatkan asas dulu, try dulu satu satu benda, lepas tu terpulanglah pada anda nak pergi menuntut ilmu dengan sifu-sifu mana..

Kami turut happy anda dapat result.. 🙂

 

So, sebab tu lah platform ni wujud..

Anda explore lah dulu semua benda secara asas.. TRY APPLY ke bisnes sendiri.. tgk ada result ke tak? kalau ada, YES.. mungkin tiba masa nya untuk anda tambah ilmu mendalam pasal pemasaran tu secara khusus.. pergi lah cari sifu-sifu pakar di luar sana..

So anda dah tak rugi dan buang banyak duit dari terpergi dan terbeli banyak benda-benda advance..

Dimana kelas ini akan diadakan?

Ini Kelas Secara Online jer, Online camne?  Dalam website kami ada senarai video step by step untuk anda “go thru” setiap video.

Berikut adalah course yang sudah ada di BANTUMULA :

+Strategi Asas Close Sales

+Asas Pemasaran Facebook Profile

+Cara Beli Direct China Online

+Dropship China To Shopee+Mudahnya Shopping China Online

+Shopee

+Asas Pemasaran Email
Okey Nak tanya , Dalam 8 course nie.. Course mana yang anda rasa dapat bantu anda buat bisnes atau dengan kata lain yang boleh buat DUIT pada anda?

Kalau Diluar Sana , Biasa Course-Course asas ini setiap satu.. Lebih dalam RM50 satu. Jarang dah jumpa panduan RM50.. sebab panduan bervideo (lagi jelas dan lagi faham untuk anda) hadamkan.

Biasa RM50-100 per Course, kita kira dalam RM80 per course.. Ada 8 course bererti RM640 untuk semua ini.

Tapi kami di BANTUMULA, sediakan ruang untuk menjadi Premium Member cuma :

RM120 Sahaja

(ini adalah tawaran yang akan naik bila-bila masa sahaja)

Dengan RM120, korang boleh akses 8 course + Course lain yang bakal di update untuk premium member secara percuma.. Kira RM120 nie lifetime dan dapat update course baru.

SO, kat mana nak daftar PREMIUM member ni?

 



Nak belajar cara Mulakan Bisnes di Shopee Secara PERCUMA?


Jom kami tunjukkan STEP by STEP caranya.
DAFTAR PERCUMA SEKARANG dan dapatkan Panduan STEP BY STEP Mulakan Bisnes Di Shopee
YA, STEP BY STEP dari awal buka akaun SAMPAILAH  Setting untuk letak dan jual PRODUK..
Opss… tunggu dulu.. kami juga akan berikan anda senarai 200 Top Produk List yang pernah LAKU KERAS di Shopee awal November tadi JUGA SECARA PERCUMA?

DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES INI DITUTUP

Nota : DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES akan DITUTUP bila-bila masa sahaja
January 29, 2019

0 responses on "KELEBIHAN PREMIUM MEMBER di BANTUMULA"

Leave a Message

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top
Hak Cipta Terpelihara 2018