Fungsi AutoChatBot bakal Gerunkan Pesaing Anda

Salam, Hi..post kali ini pula berkenaan satu software yang dapat membantukan  mempercepatkan interaksi kita dengan prospek atau customer kita. Dan bukan setakat itu jer, software ni dapat jimatkan masa anda dalam uruskan prospek/customer di page tanpa anda perlu mengadap page.

Jadi, Betul ke? Fungsi AutoChatBot bakal Gerunkan Pesaing Anda.. jom kita tengok.

Antara fungsi yang best dengan  software nie:

  1. Kumpul database :-

Ini adalah elemen yang penting dalam bisnes , dan database nie lagi banyak atau lagi besar yang kita ada. Lagi stabil bisnes kita.

2. Sistem Automasi : –

Ini adalah salah satu elemen yang penting, sebab sistem automasi software ni lagi banyak masa anda terluang dan anda boleh tumpu perkara lain untuk kembangkan bisnes anda. Jadi apa yang automasi nya?

  1. Auto PMIni berfungsi untuk PM (Private Message) prospek anda yang mana mereka ada komen di post page.      
  2. Auto Reply PM – Ini berfungsi untuk auto reply (balas) di inbox page anda. Senang faham, prospek kita akan dilayan oleh chatbot ini.
  3. Auto FollowUp – Ini berfungsi adalah untuk lakukan follow up untuk setiap pelanggan yang kita setkan. Jadi kalau pada “masa yang sepatutnya” kita follow up, chatbot akan bantu follow upkan.
  4. Blast PM – jika ada sebarang promosi untuk disampaikan pada customer, chatbot boleh bantu anda untuk Blastkan pada semua customer 🙂

 

Di luar sana, banyak auto chatbot yang ditawarkan dengan pelbagai fungsi dan harga. Jadi berdasarkan fungsi-fungsi di atas, yang mana kami rasakan penting untuk memudahkan kerja permasaran kita.

Image result for robot chat

Auto Chatbot ini ok tak ok? Antara sebab-sebabnya kami memilih Auto Chat Bot ini.

Stable –

Chatbot ini adalah antara salah satu software yang stabil untuk kita gunakan di facebook.

Mudah@Senang –

Mudah digunakan, mungkin ada part yang teknikal, tapi senang jer.

Secure –

Ianya selamat untuk digunakan dan berserta ada support.

Developer Update –

Sebarang perubahan dari segi facebook juga, pihak developer akan update juga.. So tak perlu anda pening-pening lompat ke chatbot lain bila ada masalah.

============================

Jadi inilah bakal mengerunkan pesaing anda, dengan kepantasan  anda untuk respon prospek dengan Auto PM, Auto Reply PM dan sekali gus siap boleh Follow Up Prospek berserta Blast apa-apa promosi kepada customer.

Setiap Prospek yang komen, autochat akan auto PM mereka dan terus “pegang” prospek berkenaan tanpa anda perlu PM sendiri secara manual. Dan fungsi auto follow up akan bantu anda untuk follow up prospek anda pada masa yang ditetapkan.. lagi cepat prospek tu membeli dengan kita, lagi bagus kan?

Bukan setakat itu jer, Database prospek dan customer pun kita boleh collect dengan guna Auto ChatBot nie. Lagi besar database yang kita boleh collect lagi Stabil dan masyuklah bisnes kita.

============================

Yang bestnya Panduan Cara AutoChat bot nie , boleh berdiakses secara percuma dari oleh Ahli premium bantu mula. Pada yang baru pertama kali dengar ahli premium bantumula. Jom tengok dulu kelebihan Ahli Premium Bantumula.

 

Follow FacebookPage Kami

 



Nak belajar cara Mulakan Bisnes di Shopee Secara PERCUMA?


Jom kami tunjukkan STEP by STEP caranya.
DAFTAR PERCUMA SEKARANG dan dapatkan Panduan STEP BY STEP Mulakan Bisnes Di Shopee
YA, STEP BY STEP dari awal buka akaun SAMPAILAH  Setting untuk letak dan jual PRODUK..
Opss… tunggu dulu.. kami juga akan berikan anda senarai 200 Top Produk List yang pernah LAKU KERAS di Shopee awal November tadi JUGA SECARA PERCUMA?

DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES INI DITUTUP

Nota : DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES akan DITUTUP bila-bila masa sahaja
June 20, 2019

0 responses on "Fungsi AutoChatBot bakal Gerunkan Pesaing Anda"

Leave a Message

Your email address will not be published.

top