Nak tak kalau saya nak tunjukkan cara mudah....

BUAT BISNES TANPA PERLU KITA PROMOSI SAKAN PADA PELANGGAN,

TAPI PELANGGAN SENDIRI YANG SAKAN CARI KITA…

Dan ni buat Secara Online je..... tau tau... ada order masuk...

Okay, macam ni.. Saya terus STRAIGHT TO THE POINT.. tak nak bagi gula-gula banyak sangat awal-awal ni.

Pernah dengar pasal SHOPEE tak?

Meh saya story sikit,
Shopee.My dah trending sangat di Malaysia. Tengok Screenshot dari website ALEXA ni yang mana Alexa senaraikan website yang TOP dan shopee
berada dalam top 10 di Malaysia. Tu dia…jumlah pelawat (traffic) semakin meningkat setiap bulan.

Kalau anda nampak peluang nie, dan situasi anda sekarang nie

  • Baru nak mula niaga,

  • nak buat part time bisnes

  • Letih promote sana sini (nak cuba yang lebih mudah)

Jadi, Bisnes di Shopee ini adalah peluang 😀

Di shopee, kita boleh buka kedai secara percuma, dan kerja kita cuma LETAK barang, DECO sikit sebanyak untuk nampakkan akaun shopee kita sebuah KEDAI dan tunggu Order masuk 😀

Okay, kat sini dah dapat idea kan? Buka kedai online kat shopee dan letak barang di sana.

Tapi MASALAHNYA SEKARANG...

✔ Mana nak cari barang?

✔ Mana nak dapatkan supplier yang boleh bagi harga murah?

✔ Mana nak dapatkan supplier yang boleh di percayai?

✔ Orang cakap, nak murah.. amik terus direct dari China. Betul ke?

Haaa memang betul pun, dan kebanyakan peniaga-peniaga lama, mereka ambil direct dari china.

Yang bestnya (takyah pergi China pun boleh dapat barang murah dengan order terus Online jer)

Tapi Cerita sekarang,

Kita baru nak start bisnes , baru nak cuba part time bisnes online

(modal pun tak banyak nihh)..huhu

Anda mesti ingat Modal nak kena besar, nak kena simpan STOK untuk letak kat shopee… Jangan Risau,

Berita baikk untuk anda!!!

Kami dari team BANTUMULA ada perkenalkan MODUL TERBARU daripada kami,

Dropship CHINA to Shopee.

Satu Model Bisnes yang boleh kita buat Dropship Dari China dan untuk dijual di Shopee.

kita boleh letak 1000 – 2000 barang atau lebih tanpa perlu kita simpan stok.. best tak?

dan lagi banyak kita letak barang, lagi mudah pelanggan akan percayakan kita dan membeli dengan kita.

Meh buat kira-kira skit,
Andainya anda ada 100 barang di shopee, boleh dapat 3 pembeli setiap hari tanpa anda promote sakan,
dan bayangkan anda ada 1000 barang di shopee, kemungkinan boleh dapat 30 pembeli..fuhh kalau
profit RM10 setiap produk, dah leh dapat jualan RM300 sehari dah.

Dekat sini lah bermulanya idea untuk anda boleh mulakan bisnes online ini.

Orait Jelas?

Jom tengok senarai Modul Pembelajaran Untuk Mulakan Bisnes “ Dropship China to Shopee “

Di Bantumula.com ada sediakan Set MODUL:

– Shopee (Pakej Modul)

– Borong China Online (Pakej Modul)

– Dropship China to Shopee (Pakej Modul TERBARU)

Semua ini anda boleh akses terus untuk anda mulakan bisnes di shopee.

+ banyak lagi modul tambahan anda boleh akses terus di BANTUMULA.COM

 

Okay, cukup..

So, macam mana?

Dah sedia nak belajar STEP by STEP macam mana nak dropship barang direct China dan letak dalam SHOPEE?

Jom sertai BAntumula sekarang dan mula belajar sekarang..

Eh.. apa pula Bantumula ni?

Bantumula merupakan satu platform pembelajaran secara online. Dimana dalam platform ni, kami bakal himpunkan ilmu-ilmu asas pemasaran digital yang mana berdasarkan pengalaman saya dan beberapa rakan team lain yang terlibat dalam industri ini.

Secara ringkasnya matlamat kami adalah kami cuba ‘selamatkan’ wang ringgit anda dari terpergi atau terbeli mana-mana program advance yg berkaitan pemasaran tetapi last-last bila anda pergi rupanya tak boleh nak apply pun pada produk atau bisnes sendiri.

Saya sendiri pun pernah berpengalaman macam tu..

Pantang tengok atau dengar org guna itu ini boleh dapat sales juta-juta, parcel berlonggok-longgok, terus je nak sign in kan?

So, dalam platform ni, anda bakal belajar banyak perkara asas tentang setiap satu channel atau platform marketing, dan bukan sekadar dengar teori..

Kami ajar anda buat STEP BY STEP. setiap satu channel atau platform ni..

Contoh, kalau dekat shopee… dari basic kami ajar sampai anda boleh menjual dalam tu..

So, tugas anda, anda follow je, buat dulu,ambil masa beberapa minggu, tengok adakah berkesan atau sesuai dengan produk anda, lepas tu, terpulanglah anda pergi ke mana-mana program advance yang ada diluar sana untuk upgrade anda punya ilmu dan bisnes..

Amacam?

Okay tak?

Untuk peringkat sekarang, antara modul yang telah dimasukkan :

dan banyak lagi akan ditambah dari semasa ke semasa..

Kami nak bantu lebih ramai usahawan tahun ni dan mendatang dengan menyediakan satu platform di mana dalam ni anda semua boleh belajar banyak benda termasuk apa yang saya listkan sebelum ni..

Nak belajar pasal apa? Fesbuk, fesbuk ads, Insta, marketplace, adwords, seo, blog, ecoomerce, borong china, close sale, personal branding?

Benda lagi semua?

Mana benda yang kami tahu dan pernah apply, kami akan share semua dalam tu nanti..

Kami tak pakar, bukan sifu, so, kami cuma akan beritahu dan ajar apa yg kami tahu dan buat sahaja.. tp InsyaAllah lebih berkesan kerana ianya adalah benda yang kami sendiri buat, bukan main tengok panduan sana sini, cilok balik..

Atau mungkin kami akan jemput sifu-sifu atau player-player luar sana untuk turut bagi ilmu dalam ni..mungkin…

TETAPI..

Apa yg bakal disampaikan dalam platform ni nanti kebanyakkan berkaitan dengan benda-benda asas.. sebab kami bukannya mastersifu nak ajar benda-benda advance dalam tu.. TAPI..walaupun asas, insyaAllah, ada follow dan buat, InsyaAllah dapat hasil dan result.. itu matlamat kami..

Kenapa asas sahaja?

Sebab matlamat asal kami, kami nak anda semua kuatkan asas dulu, try dulu satu satu benda, lepas tu terpulanglah pada anda nak pergi menuntut ilmu dengan sifu-sifu mana..

Jom tengok apa kata sebahagian dari mereka yang dah join BantuMula..

So, sebab tu lah platform ni wujud..

Anda explore lah dulu semua benda secara asas.. TRY APPLY ke bisnes sendiri.. tgk ada result ke tak? kalau ada, YES.. mungkin tiba masa nya untuk anda tambah ilmu mendalam pasal pemasaran tu secara khusus.. pergi lah cari sifu-sifu pakar di luar sana..

So anda dah tak rugi dan buang banyak duit dari terpergi dan terbeli banyak benda-benda advance..

Kami cuma sebagai batu loncatan sahaja..

Dimana kelas ini akan diadakan?

Ini bukan kelas secara fizikal, semuanya anda boleh tonton terus secara online bila akaun keahlian anda diaktifkan.

Jadi, tak kisah lah jika anda berada jauh sekali pun di luar negara, anda masih boleh akses semuanya secara online.

Mudah kan?

ADA YURAN KE NAK JOIN?

Ya, ada yuran yang dikenakan, tapi tidak terlalu tinggi.

Yuran penyertaan adalah cuma RM120 sahaja.

YA! RM120 SAHAJA!

Bagaimana?

Dah sedia untuk sertai Bantumula?