Setup Menus in Admin Panel

Shopee

Video Step By Step Bagaimana Buat Jualan Di Shopee

45 STUDENTS ENROLLED

Course Curriculum

Pengenalan
Pengenalan Shopee 00:00:00
Pendaftaran
Pendaftaran 00:00:00
Setting
Shop Profile ( Set Profile Kedai ) 00:00:00
Shipping ( Setting Penghantaran ) 00:00:00
Other Setting ( Setting Lain Yang Berkaitan ) 00:00:00
Pengurusan Wallet & Income 00:00:00
Marketing
Marketing Centre 00:00:00
Shopee Ads 00:00:00
Listing Product
Single Product 00:00:00
Bulk Listing ( Tambah Banyak Produk ) 00:00:00
Set Kategori 00:00:00
Proses Order
Proses Order 00:00:00
Tips & Trick
Extra Tips Dan Trick 00:00:00

Course Reviews

4.8

4.8
17 ratings
  • 5 stars13
  • 4 stars4
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0
  1. 4

    Terbaik . Ringkas, padat dan mudah faham 💯

  2. shopee

    4

    ilmu yang berguna

  3. Penerangan yang mudah faham

    4

    Penerangan yang ringkas, padat dan mudah faham untuk orang yang baru bermula dengan shopee

  4. 5

    Dah lama nak menjual di Shopee tapi takut tersilap langkah.Lepas tengok semua video memang bersyukur sangat.Penerangan video yang sangat lengkap dan jelas untuk yang 1st time nak menjual di Shopee.Diajar dari cara nak mendaftar hingga order sampai ke tangan customer.Rugi siapa yang tak dapatkan ebook ni.Sebab banyak lagi courses yang ada antara yang saya suka Cara Beli Direct China Online.Tq admin atas ilmu yang superb ni!

  5. Superb

    5

    Penerangan simple dan mudah paham

  6. Mudah Difahami

    5

    Terbaik. penerangan yang jelas & mudah difahami. TQ sudi kongsi ilmu

  7. 5

    terbaik..mudah difahami

  8. Sangat Mantap!

    5

    beibu terimakasih kepada bantumula, video penerangan yang sangat mantap dan sangat bermanfaat. saya doakan bantumula dapat membantu lagi ramai peniaga di luar sana yang sama macam saya.

  9. Shopee

    5

    Terbaik… mudah faham

  10. Shopee

    5

    Ringkas dan padat. Mudah difahami bagaimana proses shopee di set up dari mula hingga akhir

  11. Good sharing

    5

    sesi penerangan yang sgt bagus..tq sifu

  12. COURSE WORK SHOPEE YANG RINGKAS DAN PADAT

    4

    Terbaik dari ladang, mudah faham bagaimana nak mula menjual dalam shopee

  13. 5

    terima kasih kepada ADMIN atas ilmu yang di beri….sangat faham dan mudah untuk tangkap apa yang di ajar….

  14. Panduan sangat LENGKAP. Step by step.

    5

    Course shopee ni memang lengkap dan sangat membantu bagi mereka yang baru nak bermula. Step by step di tunjukkan hingga ke cara postage item. Banyak idea mencurah-curah keluar lepas tengok video course ni. Terima kasih atas perkongsian.

  15. mudah faham!

    5

    penerangan yang sangat detail dan sangat senang untuk newbie mcm saya!

TAKE THIS COURSE
  • Price Options +
  • UNLIMITED ACCESS

Advanced Course Search Widget

Popular Courses

top
Hak Cipta Terpelihara 2018