Cara Buat #MesinDuitShopee Tanpa Perlu Urus Stok Barang

Salam.. Hai Hai… tajuk post kali ini berkenaan..

“Cara Buat #MesinDuitShopee Tanpa Perlu Urus Stok Barang “

Alhamdulillah.. Dah makin ramai yang dah mula berniaga dan gunakan platform shopee sebagai permulaan. Yang dah berjaya buat jualan tu.. tahniah..

Dan pada masih belum ada pun kedai di shopee tu. Dah banyak kali saya cakap.. Agak rugi sebab korang dah jimat  satu part yang mana part untuk cari prospek.

“Shopee ini tak sama macam facebook atau instagram.”

Di facebook dan Instagram ni adalah laman sosial (yang tujuan utamanya adalah tempat untuk bersosial). Shopee pula memang bertujuan untuk tempat menjual. Jadi yang masuk di situ adalah yang nak membeli.

Kenapa tajuk post kali ini berkenaan mesin duit?

Okay, bayangkan selain bank harimau, bank sotong atau bank-bank lain yang korang tahu. Best tak? kalau korang ada satu lagi bank yang korang buat sendiri.

Dekat mana nak buat?

Shopee kan ada, dan

“Setiap pembelian daripada pelanggan, duit itu akan masuk dalam wallet shopee”

dan bila rasa nak gunakan duit ni, transfer la dari wallet tu ke akaun bank kita. Boleh la buat-buat duit tepi, beli susu dan pampers anak.. kan?

Orait sebut pasal mesin..mesin duit  shopee.. 🙂Dah tentu ada bahagian yang tak perlu kita uruskan. 

Selebihnya biar mesin yang buat. Okay ,  Meh nak senaraikan skit bahagian yang perlu dan tak perlu kita uruskan .


Apa Yang Perlu :

Setupkan Kedai Shopee:

Cuma Sediakan Kedai shopee, kalau belum ada, boleh mula buka shopee akaun dah, PERCUMA jer kot..  dan kita cuma perlu siapkan kedai kita untuk bakal customer tengok seperti KEDAI, bukan seperti scam shop..huhu

.

+ Servis Kedai (Chat Response) :

Ini perkara biasa, sekiranya ada prospek bertanya berkenaan produk kita, mereka akan PM atau direct message diruang chat shopee.

.

+ Uruskan borang order :

Eh jap.. Camner nak dapat order?, kalau barang pun takder lagi, taktau nak jual apa.

Haaa relaks la… baca artikel nie sampai habis.. hehe

OKAY..

part ini yang #MesinDuitShopee berfungsi untuk kita. Hehe..

  • Produk Research – tak perlu uruskan
  • Masukan Produk – tak perlu uruskan
  • Susun Atur Produk – tak perlu uruskan
  • Proses Pos Produk – tak perlu uruskan

Sebab? Istilah #MesinDuitShopee ,adalah dari team Ezilezi akan bantu kita untuk uruskan produk.. Lagi mudah la kerja kita sebab part yang uruskan produk ni la yang renyah sikit dan perlukan banyak masa untuk uruskan. Kalau tak percaya? cuba lah..  buat research atau kaji selidik produk mana yang tengah hot sekarang dan masukkan satu-satu.. boleh? atau nak tahu

Berita baik!!!

Pihak Ezilezi dah lancarkan satu projek khas, iaitu Dropship Santai Shopee : yang mana korang hanya perlu sediakan store, seperti yang dijelaskan dekat atas ni tu.. pahtu JOIN Ezlezi

.

Kat mana detail nak tengok? KLIK GAMBAR BACA INI


 



Nak belajar cara Mulakan Bisnes di Shopee Secara PERCUMA?


Jom kami tunjukkan STEP by STEP caranya.
DAFTAR PERCUMA SEKARANG dan dapatkan Panduan STEP BY STEP Mulakan Bisnes Di Shopee
YA, STEP BY STEP dari awal buka akaun SAMPAILAH  Setting untuk letak dan jual PRODUK..
Opss… tunggu dulu.. kami juga akan berikan anda senarai 200 Top Produk List yang pernah LAKU KERAS di Shopee awal November tadi JUGA SECARA PERCUMA?

DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES INI DITUTUP

Nota : DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES akan DITUTUP bila-bila masa sahaja
July 8, 2019

0 responses on "Cara Buat #MesinDuitShopee Tanpa Perlu Urus Stok Barang"

Leave a Message

Your email address will not be published.

top