3+1 Platform Bisnes Online Untuk Surirumah Hasilkan 4angka

Salam, Alhamduilllah..rata-rata surirumah dah mula nak mencari duit extra untuk ;

-Bantu Keluarga untuk naikkan taraf hidup Dan untuk diri sendiri

Pada surirumah yang baru nak mula bisnes tu, atau tengah mencari duit extra,

InsyAllah, Artikel ini dapat bagi peluang untuk anda mulakan bisnes..

“3+1 Platform Bisnes Online Untuk Surirumah Hasilkan 4 Angka ”

Sebenarnya, Sambil jaga anak tu, apa kata korang cuba ambil idea 3+1 Platform nie untuk mulakan bisnes nie. Bagi yang surirumah yang sentiasa sibuk dan cuma ada sedikit masa untuk berbisnes tu, teruskan bacaan ini.


Sebelum tu, saya nak kongsikan Masalah yang selalu surirumah hadapi bila nak berniaga:

  • Tiada Produk Sendiri

  • Tidak dapat Keluar Pos barang

  • Tiada Masa nak 24jam Online berniaga.

TAPI berkeMAHUAN untuk berniaga, untuk bantu keluarga .

Salah satu bisnes yang sesuai, adalah memulakan dengan Model Bisnes Dropship >>

Ramai yang tahu Bisnes Dropship Nie>>

Cuma pada yang masih baru:

  1. Dropship nie adalah satu bisnes model yang, kita perlu promotekan barang daripada supplier
  2. dan sekiranya dapat order. Kita akan buat order balik pada supplier
  3. selepas tu mereka akan poskan barang pada pembeli.
  4. Keuntungan yang kita dapat adalah dengan  berapa profit yang kita “mark up” untuk sesuatu produk tu.

Antara kelebihan Buat Dropship khusus untuk Surirumah :

  • Tak perlu simpan stok

    – Jadi tak perlukan kita sediakan tempat untuk simpan stok kan?

  • Tak perlu risau stok BANYAK tak habis

    – Biasa bila pegang stok nie, ada masa jualan slow, ada masa naik, jadi takperlu risau pasal stok.

  • Tak perlu Pos barang

    – Biasa Suri Rumah, memang la susah nak keluar, kalau boleh keluar pun, mesti nak kena settle banyak perkara dalam masa sama nak pergi pos barang lagi..huhu

JOM saya nak share platform yang sesuai untuk kita jana pendapatan dengan dropship ni.


DEKAT MANA NAK MENJUAL??

1- Mudah.my >>>

Cari Apa-apa produk dan jual di Mudah.my :

Info : Mudah.my dah bermula sejak November 2007, dan hampir jutaan user yang masuk setiap bulan.

Tips :

  • KERAPKAN Update Post Produk Selalu- kalau tak , post produk kita akan berada di senarai bawah sebab produk orang lain yang baru masuk.
  • BANYAKKAN Update Produk berlainan, untuk potensi dapat jualan yang banyak.

2- Carousell >>>

Cari produk hot dan jual di Carousell ;

Info : Ok dekat sini pun senang untuk cari pelanggan, sebab carousell dah masuk  di pasaran Malaysia nie dah bertahun dah. Senang cakap, ada produk, terus masukan dalam carousell.

Tips :

Ini sama seperti mudah.my, pelbagaikan produk untuk dijual, sentiasa upload masuk produk baru.


3- Facebook marketplace >>>

Ini Marketplace baru jer lagi, tapi marketplace nie dekat dengan prospek iaitu facebook, Cuma beza nya, facebook lebih kepada tempat orang bersosial.

TAPI sekarang ni penguna fB sekarang dah mula tahu berkenaan marketplace FB nie. Sebab tu kami galakkan untuk anda jual juga di FB marketplace ni.

Tips :

Upload gambar produk dengan kamera , untuk menampakkan lagi produk berkenaan daripada kita sendiri anda.


4- Shopee Store >>>

Dekat sini agak best, sebab rata-rata rakyat jelata sekarang.. sikit-sikit cari barang dekat shopee, dah macam keutamaan dah, dan kelebihan dekat sini, lagi banyak prospek yang akan masuk untuk membeli .

Tips :

Upload Seberapa banyak produk, makin banyak produk , makin mudah terjual.

Buat kajian produk dahulu(cari produk yang laris), lepastu masukkan secara bulk terus, tak perlu masukan satu-satu macam mudah.my.


MANA LAGI MUDAH DAN SENANG DAN SELAMAT?

Sebenarnya antara 4 tempat diatas (Mudah.my/Carousell/FB MarketPlace/ Shopee):

Kesemuannya Mudah Senang dan Selamat, TAPI yang LEBIH MUDAH SENANG DAN SELAMAT, adalah di SHOPEE.

Di Shopee Lebih SELAMAT kerana :

Setiap pembelian, pihak shopee sendiri akan jaga dan ada security untuk (penjual dan pembeli),

Jadi dekat sini, Bakal pembeli takkan teragak untuk membeli sebab takut ditipu, kalau dah bayar, barang tidak di pos, duit akan dikembalikan oleh pihak shopee kepada pembeli.

(seller tak dapat duit berkenaan sebab shopee akan “pegang” duit tu, sebelum barang sampai pada pembeli).

Di Shopee Lebih MUDAH dan SENANG :

Setiap produk yang kita dah masukkan, akan kekal dalam tu dan kita boleh masukkan secara serentak dan banyak melalui BULK UPLOAD.

jadi, tak payah upload satu per satu, yang perlukan banyak masa.


MACAMANA NAK JANA 4 ANGKA dengan 3+1 Platform ni?

Gunakan SHOPEE Kita yang dah ada produk dan jadikan sebagai pengkalan stok barang yang kita buat dropship, dan letakkan barang-barang yang kita jual tu di MUDAH.my, Carousell dan Facebook Marketplace. Dekat Sini Kita akan dapat 3+1 pintu duit masuk… Dapat idea nie? 😀


Berita Baik dan Istimewa untuk Surirumah!!!

#DropshipSantaiShopee

“Satu program dropship, yang anda tak perlu ada produk sendiri , tak perlu urus produk, Dan hanya perlu Team #DropshipSantaiShopee akan bantu anda”

Best tak kalau ada TEAM yang bantu uruskan produk kita?

Senang Cakap ;

  • Produk Ready –

Pada yang baru nak mula, produk pun tak ada lagi, BEST tak kalau ada team yang sediakan produk untuk ada. (Team akan uruskan)

  • Produk Research –

Kita kena cari produk yang ada permintaan, kadang-kadang perlukan banyak masa, dan perlu dilakukan dari semasa ke semasa. Tapi ini Team akan uruskan, BEST Tak?

  • Masukan Produk –

Untuk masukan produk, perlu tahu untuk masukan produk secara BULK memerlukan banyak masa untuk edit/add satu-satu dalam templete (Tapi lagi cepat dari masukkan satu-satu single upload). Untuk BULK UPLOAD – Team akan uruskan

  • Susun Atur Produk –

Makin banyak Produk, Makin perlu teliti untuk setiap produk. Ini pun, Team yang akan uruskan

  • Proses Pos Produk –

Bila barang dah banyak masuk, potensi untuk dapat jual lagi mudah, dan sekiranya dapat jualan, Proses pos barang pun Team akan uruskan


 UNTUNG 100% Milik Anda

KLIK SINI >> SAYA NAK JOIN #DROPSHIP SANTAI

Note : Sekarang pendaftaran untuk batch ini semakin memenuhi koata, dah akan ditutup bila-bila masa, jadi boleh terus join sebelum ianya di tutup.



Apa yang menariknya jika anda daftar sebagai Ahli di BantuMula?

Sebagai ahli premium, anda boleh akses kesemua COURSE PREMIUM di dalam BantuMula dan bukan hanya 1 tapi sehingga kini sudah ada BELASAN COURSE yang mengandugi RATUSAN VIDEO dengan berdurasi lebih PULUHAN JAM merangkumi pelbagai platform pemasaran seperti Instagram, Facebook, Shopee termasuk cara buat belian direct China dan lain-lain Tak cukup dengan tu, setiap kali course baru di tambah, Ahli Premium akan dapat update dan akses SECARA PERCUMA!

Berminat nak sertai Ahli Premium Di BantuMula?

Opss.. Buat masa ni pendaftaran keahlian ditutup.. Tapi, anda boleh isikan dulu nama dan email di bawah, nanti dah buka kami akan maklumkan pada anda
  • Isikan alamat email yg sah sebab semua update kami akan hantar melalui email
July 22, 2019

42 responses on "3+1 Platform Bisnes Online Untuk Surirumah Hasilkan 4angka"

  1. sy nak join.

  2. Thank you ever so for you post.Much thanks again.https://edpillsnews20.com/

  3. Excellent goods from you, man. I have understand your
    stuff previous to and you are just too wonderful.
    I actually like what you’ve acquired here, really like what you’re stating and the way in which you
    say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible.

    I can’t wait to read far more from you. This is actually
    a tremendous website.

  4. magnificent publish, very informative. I’m wondering why the other experts of this sector don’t understand this.
    You must proceed your writing. I am confident, you have a huge readers’ base already!

  5. What i don’t realize is actually how you’re not really a lot
    more neatly-liked than you might be now. You’re so intelligent.
    You already know thus significantly in terms
    of this matter, produced me in my opinion imagine it from so many numerous angles.
    Its like women and men are not involved unless it’s something to accomplish with
    Lady gaga! Your individual stuffs nice. Always deal with it up!

  6. I enjoy reading through an article that can make men and women think.
    Also, thank you for permitting me to comment!

  7. naturally like your web-site but you have to test the spelling on quite a few
    of your posts. A number of them are rife with
    spelling issues and I find it very bothersome to inform the truth however I’ll definitely come
    back again.

  8. I don’t even know how I ended up here, but I thought this post
    was good. I don’t know who you are but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  9. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website
    yourself or did you hire someone to do it for you?
    Plz answer back as I’m looking to create my
    own blog and would like to find out where u got this from.
    appreciate it

  10. Pretty component of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to say that I acquire in fact
    loved account your weblog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you get
    admission to consistently fast.

  11. What’s up it’s me, I am also visiting this site on a regular
    basis, this site is really good and the viewers are really sharing good thoughts.

  12. Appreciation to my father who stated to me regarding this website, this blog is genuinely awesome.

  13. We absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be exactly
    what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content
    available for you? I wouldn’t mind producing a post or elaborating on some of the subjects you write regarding here.

    Again, awesome web log!

  14. Hi there, for all time i used to check web site posts here in the early hours in the daylight, because i
    love to gain knowledge of more and more.

  15. I am the business owner of JustCBD Store label (justcbdstore.com) and am trying to grow my wholesale side of business. It would be great if someone at targetdomain can help me 🙂 I considered that the most effective way to accomplish this would be to reach out to vape companies and cbd retailers. I was hoping if anybody at all could suggest a reliable site where I can buy Vape Shop Sales Leads I am currently considering creativebeartech.com, theeliquidboutique.co.uk and wowitloveithaveit.com. Not exactly sure which one would be the most suitable option and would appreciate any advice on this. Or would it be simpler for me to scrape my own leads? Suggestions?

  16. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s both educative and engaging, and
    let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something too few people are
    speaking intelligently about. I am very happy I stumbled across this in my hunt for something relating to this.

  17. It’s actually a great and useful piece of information. I’m happy that you shared this useful information with us.

    Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  18. My brother suggested I might like this blog. He was once
    totally right. This put up actually made my day.

    You cann’t believe just how so much time I had spent for this
    info! Thank you!

  19. Wow, that’s what I was seeking for, what a material!
    present here at this weblog, thanks admin of this web
    site.

  20. I all the time used to study article in news papers but now as
    I am a user of net thus from now I am using net
    for posts, thanks to web.

  21. Thanks for your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you will be a great author.
    I will make certain to bookmark your blog and will come back sometime soon. I want to encourage
    you to definitely continue your great writing, have a nice
    weekend!

  22. Very good post. I’m dealing with a few of these issues as well..

  23. Good post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon every day. It will always be exciting to read content from other authors and practice something from their sites.

  24. Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this write-up plus the rest of the site is also really good.

  25. [url=https://paxil10.com/]paxil 20 mg price[/url] [url=https://zofranondansetron.com/]zofran without prescription[/url] [url=https://flagyl24.com/]flagyl 400mg[/url] [url=https://diclofenacg.com/]diclofenac otc in mexico[/url] [url=https://stromectol1.com/]ivermectin 4000[/url] [url=https://silagratab.com/]silagra 100 price[/url] [url=https://colchicine5.com/]colchicine 500mcg[/url]

  26. [url=https://stromectol1.com/]buy ivermectin stromectol[/url]

  27. I was pretty pleased to discover this site. I wanted to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely really liked every bit of it and I have you saved to fav to see new things in your web site.

  28. Hmm is anyone else encountering problems with the pictures
    on this blog loading? I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

    Any suggestions would be greatly appreciated.
    adreamoftrains web hosting companies

  29. Very good article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing.

  30. Very good write-up. I certainly appreciate this site. Thanks!

  31. Your style is really unique in comparison to other people I have read stuff from. Thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this site.

  32. That is a very good tip particularly to those new to the blogosphere. Simple but very precise information… Many thanks for sharing this one. A must read post!

  33. I was extremely pleased to uncover this great site. I need to to thank you for your time due to this wonderful read!! I definitely really liked every part of it and i also have you book marked to look at new stuff on your website.

  34. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
    Your website offered us with valuable info to work
    on. You have done a formidable job and our whole community will be thankful
    to you.

  35. An interesting discussion is worth comment. I do think that you need
    to write more on this subject matter, it may not be a taboo matter but typically folks don’t speak
    about such topics. To the next! Cheers!!

  36. Now I am going to do my breakfast, once having my breakfast
    coming over again to read more news.

  37. I think this is one of the most vital info for me.
    And i am glad reading your article. But want to remark on some
    general things, The site style is wonderful, the articles is really nice :
    D. Good job, cheers

  38. Currently it seems like Expression Engine is the best blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

  39. Really no matter if someone doesn’t be aware of then its up to other visitors that they will assist, so here it takes place.

  40. I love it when people come together and share thoughts.
    Great site, keep it up!

  41. We stumbled over here different website and thought I might check things out.
    I like what I see so now i am following you.
    Look forward to looking at your web page yet again.

Leave a Message

Your email address will not be published.

top