3+1 Platform Bisnes Online Untuk Surirumah Hasilkan 4angka

Salam, Alhamduilllah..rata-rata surirumah dah mula nak mencari duit extra untuk ;

-Bantu Keluarga untuk naikkan taraf hidup Dan untuk diri sendiri

Pada surirumah yang baru nak mula bisnes tu, atau tengah mencari duit extra,

InsyAllah, Artikel ini dapat bagi peluang untuk anda mulakan bisnes..

“3+1 Platform Bisnes Online Untuk Surirumah Hasilkan 4 Angka ”

Sebenarnya, Sambil jaga anak tu, apa kata korang cuba ambil idea 3+1 Platform nie untuk mulakan bisnes nie. Bagi yang surirumah yang sentiasa sibuk dan cuma ada sedikit masa untuk berbisnes tu, teruskan bacaan ini.


Sebelum tu, saya nak kongsikan Masalah yang selalu surirumah hadapi bila nak berniaga:

  • Tiada Produk Sendiri

  • Tidak dapat Keluar Pos barang

  • Tiada Masa nak 24jam Online berniaga.

TAPI berkeMAHUAN untuk berniaga, untuk bantu keluarga .

Salah satu bisnes yang sesuai, adalah memulakan dengan Model Bisnes Dropship >>

Ramai yang tahu Bisnes Dropship Nie>>

Cuma pada yang masih baru:

  1. Dropship nie adalah satu bisnes model yang, kita perlu promotekan barang daripada supplier
  2. dan sekiranya dapat order. Kita akan buat order balik pada supplier
  3. selepas tu mereka akan poskan barang pada pembeli.
  4. Keuntungan yang kita dapat adalah dengan  berapa profit yang kita “mark up” untuk sesuatu produk tu.

Antara kelebihan Buat Dropship khusus untuk Surirumah :

  • Tak perlu simpan stok

    – Jadi tak perlukan kita sediakan tempat untuk simpan stok kan?

  • Tak perlu risau stok BANYAK tak habis

    – Biasa bila pegang stok nie, ada masa jualan slow, ada masa naik, jadi takperlu risau pasal stok.

  • Tak perlu Pos barang

    – Biasa Suri Rumah, memang la susah nak keluar, kalau boleh keluar pun, mesti nak kena settle banyak perkara dalam masa sama nak pergi pos barang lagi..huhu

JOM saya nak share platform yang sesuai untuk kita jana pendapatan dengan dropship ni.


DEKAT MANA NAK MENJUAL??

1- Mudah.my >>>

Cari Apa-apa produk dan jual di Mudah.my :

Info : Mudah.my dah bermula sejak November 2007, dan hampir jutaan user yang masuk setiap bulan.

Tips :

  • KERAPKAN Update Post Produk Selalu- kalau tak , post produk kita akan berada di senarai bawah sebab produk orang lain yang baru masuk.
  • BANYAKKAN Update Produk berlainan, untuk potensi dapat jualan yang banyak.

2- Carousell >>>

Cari produk hot dan jual di Carousell ;

Info : Ok dekat sini pun senang untuk cari pelanggan, sebab carousell dah masuk  di pasaran Malaysia nie dah bertahun dah. Senang cakap, ada produk, terus masukan dalam carousell.

Tips :

Ini sama seperti mudah.my, pelbagaikan produk untuk dijual, sentiasa upload masuk produk baru.


3- Facebook marketplace >>>

Ini Marketplace baru jer lagi, tapi marketplace nie dekat dengan prospek iaitu facebook, Cuma beza nya, facebook lebih kepada tempat orang bersosial.

TAPI sekarang ni penguna fB sekarang dah mula tahu berkenaan marketplace FB nie. Sebab tu kami galakkan untuk anda jual juga di FB marketplace ni.

Tips :

Upload gambar produk dengan kamera , untuk menampakkan lagi produk berkenaan daripada kita sendiri anda.


4- Shopee Store >>>

Dekat sini agak best, sebab rata-rata rakyat jelata sekarang.. sikit-sikit cari barang dekat shopee, dah macam keutamaan dah, dan kelebihan dekat sini, lagi banyak prospek yang akan masuk untuk membeli .

Tips :

Upload Seberapa banyak produk, makin banyak produk , makin mudah terjual.

Buat kajian produk dahulu(cari produk yang laris), lepastu masukkan secara bulk terus, tak perlu masukan satu-satu macam mudah.my.


MANA LAGI MUDAH DAN SENANG DAN SELAMAT?

Sebenarnya antara 4 tempat diatas (Mudah.my/Carousell/FB MarketPlace/ Shopee):

Kesemuannya Mudah Senang dan Selamat, TAPI yang LEBIH MUDAH SENANG DAN SELAMAT, adalah di SHOPEE.

Di Shopee Lebih SELAMAT kerana :

Setiap pembelian, pihak shopee sendiri akan jaga dan ada security untuk (penjual dan pembeli),

Jadi dekat sini, Bakal pembeli takkan teragak untuk membeli sebab takut ditipu, kalau dah bayar, barang tidak di pos, duit akan dikembalikan oleh pihak shopee kepada pembeli.

(seller tak dapat duit berkenaan sebab shopee akan “pegang” duit tu, sebelum barang sampai pada pembeli).

Di Shopee Lebih MUDAH dan SENANG :

Setiap produk yang kita dah masukkan, akan kekal dalam tu dan kita boleh masukkan secara serentak dan banyak melalui BULK UPLOAD.

jadi, tak payah upload satu per satu, yang perlukan banyak masa.


MACAMANA NAK JANA 4 ANGKA dengan 3+1 Platform ni?

Gunakan SHOPEE Kita yang dah ada produk dan jadikan sebagai pengkalan stok barang yang kita buat dropship, dan letakkan barang-barang yang kita jual tu di MUDAH.my, Carousell dan Facebook Marketplace. Dekat Sini Kita akan dapat 3+1 pintu duit masuk… Dapat idea nie? 😀


Berita Baik dan Istimewa untuk Surirumah!!!

#DropshipSantaiShopee

“Satu program dropship, yang anda tak perlu ada produk sendiri , tak perlu urus produk, Dan hanya perlu Team #DropshipSantaiShopee akan bantu anda”

Best tak kalau ada TEAM yang bantu uruskan produk kita?

Senang Cakap ;

  • Produk Ready –

Pada yang baru nak mula, produk pun tak ada lagi, BEST tak kalau ada team yang sediakan produk untuk ada. (Team akan uruskan)

  • Produk Research –

Kita kena cari produk yang ada permintaan, kadang-kadang perlukan banyak masa, dan perlu dilakukan dari semasa ke semasa. Tapi ini Team akan uruskan, BEST Tak?

  • Masukan Produk –

Untuk masukan produk, perlu tahu untuk masukan produk secara BULK memerlukan banyak masa untuk edit/add satu-satu dalam templete (Tapi lagi cepat dari masukkan satu-satu single upload). Untuk BULK UPLOAD – Team akan uruskan

  • Susun Atur Produk –

Makin banyak Produk, Makin perlu teliti untuk setiap produk. Ini pun, Team yang akan uruskan

  • Proses Pos Produk –

Bila barang dah banyak masuk, potensi untuk dapat jual lagi mudah, dan sekiranya dapat jualan, Proses pos barang pun Team akan uruskan


 UNTUNG 100% Milik Anda

KLIK SINI >> SAYA NAK JOIN #DROPSHIP SANTAI

Note : Sekarang pendaftaran untuk batch ini semakin memenuhi koata, dah akan ditutup bila-bila masa, jadi boleh terus join sebelum ianya di tutup.



Nak belajar cara Mulakan Bisnes di Shopee Secara PERCUMA?


Jom kami tunjukkan STEP by STEP caranya.
DAFTAR PERCUMA SEKARANG dan dapatkan Panduan STEP BY STEP Mulakan Bisnes Di Shopee
YA, STEP BY STEP dari awal buka akaun SAMPAILAH  Setting untuk letak dan jual PRODUK..
Opss… tunggu dulu.. kami juga akan berikan anda senarai 200 Top Produk List yang pernah LAKU KERAS di Shopee awal November tadi JUGA SECARA PERCUMA?

DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES INI DITUTUP

Nota : DAFTAR SEKARANG SEBELUM AKSES akan DITUTUP bila-bila masa sahaja
July 22, 2019

0 responses on "3+1 Platform Bisnes Online Untuk Surirumah Hasilkan 4angka"

Leave a Message

Your email address will not be published.

top