"...MACAM NI RUPANYA CARA BUAT BISNES DI SHOPEE SAMPAI 6 ANGKA WALAUPUN TANPA STOK BARANG..."

Ramai yang nak start berniaga di Shopee, tapi TAK TAHU CARA, TAK TAHU NAK JUAL APA ada juga yang buat DROPSHIP TAPI SAINGAN RAMAI SANGAT sebab RAMAI AGEN LAIN JUAL PRODUK SAMA…

Jadi, jom kami tunjukkan BAGAIMANA anda boleh atasi SEMUA MASALAH DIATAS sampailah anda boleh bina KEDAI 6 ANGKA ANDA DI SHOPEE..

Kalau anda sedang tercari-cari pendapatan sampingan, nak buat bisnes online sama ada full time atau part time, MUNGKIN INI YANG ANDA CARI.

selama ni mungkin anda dah tengok ada ramai sangat orang yang berniaga dalam Shopee atau anda sendiri pernah membeli dalam Shopee.

Tahu tak sebenarnya dalam ramai-ramai tu, ada dikalangan mereka yang hasilkan jualan lebih 6 angka setahun dengan kadar purata 4-5 angka sebulan.

Dan paling best lagi, ada antara mereka yang tak ada simpan stok langsung pun!

Ya, mereka cuma letakkan gambar produk dalam Shopee, ada tempahan, baru mereka dapatkan dari  supplier. Konsep sama seperti orang buat DROPSHIP.

Market sekarang ni makin tinggi saingan, jadi risiko juga semakin tinggi, anda bayangkan kalau anda TERLEBIH CONFIDENT, main agak-agak je satu produk ni boleh LAKU TERJUAL, dan ANDA PUN BELI LAH STOK BANYAK-BANYAK… tiba-tiba, bila barang dah BERLONGGOK dekat rumah, cuba letak dalam Shopee, Tapi TAK LAKU sangat… kan dah berhuhu disitu…

Jadi, sebab tu lah kami ingin PERKENALKAN SIRI PANDUAN MISI 6 ANGKA DROPSHIP SHOPEE ni..

Dalam panduan ni, apa yang kami ajar dan tunjukkan adalah BAGAIMANA untuk anda MULAKAN BISNES di platform SHOPEE TANPA ANDA PERLU BELI STOK pun…

Ya, mungkin juga anda pernah join jadi mana-mana agen Dropship di Malaysia, TETAPI KEBANYAKAN yang kami jumpa, mereka MENGELUH sebab bila join 1 dropship, dan ada ratusan agen juga dalam company yang buat dropship tu, lepas tu semua post produk sama, gambar sama, harga samaMARKET JADI TEPU, SAINGAN MAKIN TINGGI dan PALING TAK BEST… TAK SEMPAT NAK BUAT SALES.. TAHU-TAHU STOK DAH HABIS sebab ada agen lain yang dah buat sales banyak dulu..

Sebab tu ramai yang MULA RASA GIVE UP..

Jadi, dalam panduan ni KAMI BUKAN SAHAJA AKAN TUNJUKKAN ANDA

– STEP BY STEP BINA AKAUN SHOPEE DARI BASIC SEHINGGA ADVANCE

Kami tunjukkan dari mula buka akaun sehinggalah anda boleh gunakan semua tools yang ada dalam Shopee TERMASUK setting-setting penting dan cara buat Shopee Campaign dan Ads.

– TIPS AND TRICK dalam SHOPEE

Bila dah ramai orang mula berniaga dalam ni, anda perlu sedikit kelainan dan tips dan trick, kami akan tunjukkan beberapa tips dan trick yang anda boleh guna pakai dalam strategi anda nanti di Shopee

– CARA KEJAR TITLE PREFERED SELLER DAN TARGETED PROSPEK

2 benda ni yang ramia orang cuba dah dapatkan dan kejar dalam Shopee, sebab dua-dua ada kelebihan tersendiri yang mana bakal membuatkan SALES anda naik berganda.

INI BARU TENTANG SHOPEE Anggaran ada 20 video bakal anda terima untuk Shopee sahajaTAPI, BUKAN TU SAJA, KAMI JUGA AKAN TUNJUKKAN

– BAGAIMANA NAK DAPATKAN SUPPLIER UNTUK BUAT DROPSHIP

Disini kami akan tunjukkan ada dimana anda boleh dapatkan supplier-supplier untuk anda dapatkan produk dan boleh buat Dropship.. Yang bestnya BUKAN DARI MALAYSIA SAHAJA TAU!

Kami akan tunjukkan juga MACAM MANA NAK BUAT DROPSHIP DARI CHINA – ya! China! Of coz harga disini lebih murah berbanding pembekal di Malaysia. Salah satu lubuk yang bakal kami tunjukkan adalah 1688.

Tak cukup China, kami akan tunjukkan LUBUK SUPPLIER di  JAPAN juga – Banyak barang-barang RARE dekat sini.

Jadi, anda ada banyak pilihan nak jual produk apa, tak perlu risau BANYAK SAINGAN SANGAT!

Opss…

Tak Lupa juga.. dah banyak sangat produk nanti anda PENING!

Kami juga akan tunjukkan cara untuk BUAT MARKET DAN PRODUK RESEARCH.. Produk apa yang mudah jual dan sesuai DALAM SHOPEE... bukan main letak je barang tau!

Dah habis Proses tu, kami akan tunjukkan juga FASA UNTUK ANDA BANGUNKAN kedai Shopee anda, supaya anda boleh CAPAI 6 ANGKA ANDA di Shopee !

Macam mana nak TARIK TRAFIK, dan Dapatkan REPEAT ORDER.

Benda ni JARANG seller biasa buat, TAPI kami nak ANDA BUAT!

Sebab kami nak anda CAPAI 6 ANGKA ANDA Di SHOPEE!

Okay, cukup gula-gula.

Dah tak sabar nak dapatkan panduan ni?

Panduan ni AKAN DILANCARKAN FEB ni!

Tapi sekarang kami dalam proses rakaman semua modul, sebab jangkaan ada lebih 50 video dalam modul panduan ni STEP BY STEP..

Jadi, sebelum dilancarkan secara rasmi, kami nak buka TEMPAHAN EARLY BIRD..

Apa yang anda akan terima untuk tempahan ni?

Harga jauh lebih rendah dari harga masa dilancarkan rasmi nanti

– Anda akan dapat AKSES AWAL ( Jangkaan Awal February ) sebelum dilancarkan secara rasmi – akses secara online terlebih dahulu

– Panduan ni juga akan diberikan secaa bentuk fizikal ( akan diposkan kerumah TETAPI DVD akan diposkan pada hujung February, pembeli boleh akses / tonotn secara online terlebih awal dahulu.

BERAPA HARGA PANDUAN NI?

Okay, harga cadangan kami bila dilancarkan nanti adalah RM197 Tetapi SPECIAL bagi mereka yang sudi yang buat pra tempahan awal ni, kami bagi SPECIAL HARGA cuma RM97 sahaja!

Ya, cuma RM97.

TAPI, untuk pra tempahan ni KAMI CUMA BUKA untuk 150 unit sahaja!

Jadi sekiranya anda betul berminat nak buat pra tempahan ni, CEPAT sebelum kouta 150 ni HABIS.

Tempoh pra tempahan ini dibuka sehingga 28 January Sahaja atau MUNGKIN akan TUTUP LEBIH AWAL jika kouta 150 ni habis.

Bagaimana?

Berminat buat pra tempahan awal?

KLIK BUTANG TEMPAHAN DIBAWAH dan lakukan tempahan SEKARANG

MAAF, PRA TEMPAHAN TELAH DITUTUP.

KAMI AKAN BUKA SECARA RASMI JANGKAAN PADA 8 FEB NANTI.

MASIH NAK DAPATKAN SPECIAL OFFER?

INI FORM DI BAWAH NI TERLEBIH DAHULU DAN BILA DILANCARKAN RASMI NANTI KAMI AKAN MAKLUMKAN DAN BERIKAN SEDIKIT KEISTIMEWAAN BUAT ANDA YANG NAK TUNGGU 🙂

  • Isikan alamat email yg sah sebab semua update kami akan hantar melalui email