AKAN DILANCARKAN TAK LAMA LAGI

 

SOFTWARE TARGETED FOLLOWERS SHOPEE

Software ni untuk apa? Macam mana software ni boleh bantu anda dalam Shopee?

Sebelum tu.. mari saya ceritakan satu benda yang RAMAI ORANG TERLEPAS PANDANG tapi benda ni SANGAT BEST yang ada dalam
Shopee?

Apa benda tu? Nak tahu?

BUTANG BOOST NOW…

 

Eleh… tu je ke?

Ya, tu je… TAPI anda tahu tak macam mana fungsi sebenar butang ni?

BIla anda tekan butang BOOST NOW ni, produk anda akan TERPAPAR pada lebih RAMAI orang TETAPI di beri KEUTAMAAN pada
FOLLOWERS anda terlebih dahulu.

Haa… perasan tak dalam Shopee ni pun macam Instagram, orang boleh follow-follow kita.

Okay, jadi, kalau Followers kita pun sedikit, ramai yang follow pun pekedai juga, agak-agak, sejauh mana berkesan butang
Boost Now tu tadi?

ATAU LAGI BEST KALAU…

Anda boleh dapatkan TARGETED FOLLOWERS berdasarkan produk yang anda jual, dan followers ni semakin MENINGKAT BERTAMBAH tiap hari?

Senang cerita, boleh tambah TARGETED FOLLOWERS.

Haaa…. jadi, sebab tu lah software ni wujud..

APA YANG BEST PASAL SOFTWARE NI?

 

1 – FUNGSI AUTO FOLLOW TARGETED

Anda boleh lakukan auto scrapt dan following pada TARGETED PROSPEK berdasarkan

hot keyword ( trending ) dalam shopee
own keyword ( boleh set keyword sendiri, contoh, jual tudung, set nak follow orang minat tudung )
Jumlah followers dan following ( ni penting, sebab user biasa kebiasaanya following dan followers mereka tak ramai.

Tu yang anda setkan, lepas dah set, software ni pula akan BEKERJA SECARA AUTO untuk proses TAPISAN KEDUA..

ni PART BEST… software ni HANYA AKAN scrapt user yang mana

pernah tinggalkan feedback / rating dalam Shopee
pernah buat belian dalam Shopee
auto reject user yang non aktif

Haaa.. nampak tak macam mana TARGETED nya? Kita cuba dapatkan TARGETED PROSPEK, bukan sekadar scrapt followers user lain
je..

2 – FUNGSI AUTO UNFOLLOW

Sama macam dalam instagram, bila dah tinggi followers, kita nak kurangkan, kita boleh setkan sampai satu nilai, software ni
akan buat auto unfollowing.

3 – AUTO BOOST POST

Okay, dah nama pun untuk boost kan.. anda boleh setkan 5 produk akan auto BOOST setiap 4 jam, tanpa perlu nak masuk dan
boost again.

Boleh setkan berdasarkan

produk tertentu ( anda setkan nak produk mana )
jumlah view tertentu ( contoh, ada produk anda yg view kurang dari 10, boleh auto boost yg tu dulu)
random produk (man-mana produk dalam shopee store anda )

4 – UNLIMITED ACCOUNT

Haa.. mesti ada antara korang yang ada lebih dari 1 akaun kedai shopee kan? Dengan sofware ni korang boleh masukkan banyak
akaun, bukan satu je..

Jadi, satu software boleh run banyak akaun sekali gus…

COPP!!

Macam mana software ni dapat naikkan followers Shopee kita pula?

Okay.. mcm ni..

Pernah tak dengar teknik FOLLOW UNFOLLOW di INSTAGRAM?

Okay, jika pernah, konsepnya lebih kurang sama..

Kita cuba lakukan following pada TARGETED PROSPEK, dan seterusnya jika mereka berminat dengan apa yang kita jual, mereka akan FOLLOW BACK KITA, dan ini yang menjadikan followers kita semakin bertambah dan yang BESTNYA kita dapat TARGETED FOLLOWERS jika guna tools macam ni.

Okay, jelas?

OPSS, TUNGGU DULU, SEBELUM TU SAYA KENA CERITA JUGA APA KEKURANGAN / LIMIT SOFTWARE. SAYA TAK NAK ANDA RUGI !

Ya tak adil kalau saya dok promote tapi cerita kelebihan je, mesti ada benda yg kurang, dan saya tak nak anda menyesal
beli tapi tak boleh guna.

Jadi, ni antara limit Software ni.

1 – HANYA UNTUK KEGUNAAN WINDOW 7 dan keatas sahaja.

Ya, siapa yang pakai MAC memang tak boleh pakai, sebab software ni buat masa ni cuma boleh guna dekat window sahaja

minimum spec requrements :

windows 7, 8, 10
ram 128MB free
Min quad core processor
internet 128KB/s

2 – PC BASED

Apa maksud PC BASED?

Anda kena install software ni dalam PC / Laptop anda, dan bila nak guna kena open dan run.

3 – LICENSE per PC

1 PC / Laptop hanya boleh install 1 dan ada license key. Jadi, kalau nak guna tempat lain, kena beli license key
berasingan. Jadi 1 LESEN hanya untuk 1 PC / LAPTOP

4 – UNLIMITED but ‘limited’ AKAUN

Eh, apa pula ni? tadi atas cakap boleh unlimited akaun.

Yup, memang boleh boleh kalau nak masukkan banyak akaun tetapi saranan saya guna untuk 3-5 akaun sahaja maximum.

Baca : SARANAN. nak letak lebih atas tanggungan sendiri.

Sebab apa?

makin banyak akaun letak, software ni akan jadi makin berat, jadi, dia run sedikit slow kecuali RAM pc / laptop anda
tinggi.
langkah berjaga-jaga dari SHOPEE. Jika letakkan terlalu banyak akaun dan run serentak, potensi kedai-kedai anda untuk di
banned / sekat oleh pihak Shopee adalah tinggi.

Okay, sekarang jelas tak apa KELEBIHAN dan LIMIT software ni?

Sebelum tu, jom tengok video demo ni dulu

Haa, bagaimana? BERMINAT?

Jadi, kalau anda rasa berminat..

SOFTWARE INI AKAN DILANCARKAN BEBERAPA HARI SAHAJA LAGI

Untuk tak terlepas masa perlancaran nanti dan dapat SPECIAL PRICE, anda boleh isikan dahulu nama dan email dibawah.

Nanti, dah dilancarkan kami akan email pada anda untuk hebahan.

 

 

P/s : ada SPECIAL pakej yang akan dilancarkan untuk yang tercepat nanti, jadi.. tunggu…