Setup Menus in Admin Panel

ADAKAH ANDA SEORANG PENIAGA DEKAT SHOPEE?

ADA BUKA STORE / KEDAI DALAM SHOPEE?

NAK TAK KALAU SAYA TUNJUKKAN SATU CARA SIMPLE MACAM MANA ANDA BOLEH TAMBAH SALES DEKAT SHOPEE?

Okay, pernah tengok tak butang ni dekat Shopee?

Butang untuk BOOST PRODUK?

Mesti ada yang ramai guna kan?

 TAPI anda tahu tak macam mana fungsi sebenar butang ni?

Bila anda tekan butang BOOST NOW ni, produk anda akan TERPAPAR pada lebih RAMAI orang TETAPI di beri KEUTAMAAN pada
FOLLOWERS anda terlebih dahulu.

Haa… perasan tak dalam Shopee ni pun macam Instagram, orang boleh follow-follow kita.

Okay, jadi, kalau Followers kita pun sedikit, ramai yang follow pun pekedai juga, agak-agak, sejauh mana berkesan butang
Boost Now tu tadi?

ATAU LAGI BEST KALAU…

Anda boleh dapatkan TARGETED FOLLOWERS berdasarkan produk yang anda jual, dan followers ni semakin MENINGKAT BERTAMBAH tiap hari?

Senang cerita, boleh tambah TARGETED FOLLOWERS.

SEKARANG MESTI ANDA TERTANYA-TANYA CARA NAK TAMBAH FOLLOWERS KAN?

Antara salah satu caranyanya adalah..

Kita tiru konsep macam Instagram..

Pernah dengar teknik Follow Unfollow?

Konsep teknik ni macam ni..

Kita follow orang, nanti naik notifikasi dekat mereka yang kita dah follow, jadi, secara tak langusng, akan tarik perhatian dia untuk tahu siapa..

Bila dia tengok, dan dia rasa berminat atau tertarik, dia akan follow back ( follow kita semula )

Ha.. tu je konsep dia secara mudah..

Jadi, dalam Shopee pun kita buat benda sama..

Kita pergi ke akaun seller mana-mana yang jual produk sama niche dengan kita, lihat siapa followers mereka dan cuba follow orang-orang atau akaun-akaun yang ada kaitan dengan niche jualan kita..

Mudah kan.. tapi kena buat manual lah.. cari dan follow satu-satu

MACAM MANA KALAU SAYA TUNJUK CARA LAGI MUDAH?

JADI, SAYA NAK KENALKAN ANDA DENGAN SATU SOFTWARE NI

APA YANG BEST PASAL SOFTWARE NI?

FUNGSI AUTO FOLLOW TARGETED

Anda boleh lakukan auto scrapt dan following pada TARGETED PROSPEK berdasarkan

– hot keyword ( trending ) dalam shopee
– own keyword ( boleh set keyword sendiri, contoh, jual tudung, set nak follow orang minat tudung )
– Jumlah followers dan following ( ni penting, sebab user biasa kebiasaanya following dan followers mereka tak ramai.

Tu yang anda setkan, lepas dah set, software ni pula akan BEKERJA SECARA AUTO untuk proses TAPISAN KEDUA..

ni PART BEST… software ni HANYA AKAN scrapt user yang mana

– pernah tinggalkan feedback / rating dalam Shopee
– pernah buat belian dalam Shopee
– auto reject user yang non aktif

Haaa.. nampak tak macam mana TARGETED nya? Kita cuba dapatkan TARGETED PROSPEK, bukan sekadar scrapt followers user lain 
je..

FUNGSI AUTO UNFOLLOW

Sama macam dalam instagram, bila dah tinggi followers, kita nak kurangkan, kita boleh setkan sampai satu nilai,software ni
akan buat auto unfollowing.

AUTO BOOST POST

Okay, dah nama pun untuk boost kan.. anda boleh setkan 5 produk akan auto BOOST setiap 4 jam, tanpa perlu nak masuk dan
boost again.

Boleh setkan berdasarkan

– produk tertentu ( anda setkan nak produk mana )
– jumlah view tertentu ( contoh, ada produk anda yg view kurang dari 10, boleh auto boost yg tu dulu)
– random produk (mana-mana produk dalam shopee store anda )

UNLIMITED ACCOUNT

Haa.. mesti ada antara korang yang ada lebih dari 1 akaun kedai shopee kan? Dengan sofware ni korang bolehmasukkan banyak 
akaun, bukan satu je..

Jadi, satu software boleh run banyak akaun sekali gus…

OPSS, TUNGGU DULU, SEBELUM TU SAYA KENA CERITA JUGA APA KEKURANGAN / LIMIT SOFTWARE. SAYA TAK NAK ANDA RUGI !

Ya tak adil kalau saya dok promote tapi cerita kelebihan je, mesti ada benda yg kurang, dan saya tak nak anda menyesal
beli tapi tak boleh guna.

Jadi, ni antara limit Software ni.

HANYA UNTUK KEGUNAAN WINDOW 7 DAN KEATAS SAHAJA

Ya, siapa yang pakai MAC memang tak boleh pakai, sebab software ni buat masa ni cuma boleh guna dekat window sahaja

minimum spec requrements :

windows 7, 8, 10
ram 128MB free
Min quad core processor
internet 128KB/s

PC BASED

Apa maksud PC BASED?

Anda kena install software ni dalam PC / Laptop anda, dan bila nak guna kena open dan run.

Okay, dah nama pun untuk boost kan.. anda boleh setkan 5 produk akan auto BOOST setiap 4 jam, tanpa perlu nak masuk dan
boost again.

Boleh setkan berdasarkan

– produk tertentu ( anda setkan nak produk mana )
– jumlah view tertentu ( contoh, ada produk anda yg view kurang dari 10, boleh auto boost yg tu dulu)
– random produk (man-mana produk dalam shopee store anda )

LICENSE PER PC

1 PC / Laptop hanya boleh install 1 dan ada license key. Jadi, kalau nak guna tempat lain, kena beli license key
berasingan. Jadi 1 LESEN hanya untuk 1 PC / LAPTOP

UNLIMITED but ‘limited’ AKAUN

Eh, apa pula ni? tadi atas cakap boleh unlimited akaun.

Yup, memang boleh boleh kalau nak masukkan banyak akaun tetapi saranan saya guna untuk 3-5 akaun sahaja maximum.

Baca : SARANAN. nak letak lebih atas tanggungan sendiri.

Sebab apa?

– makin banyak akaun letak, software ni akan jadi makin berat, jadi, dia run sedikit slow kecuali RAM pc / laptop anda
tinggi.
– langkah berjaga-jaga dari SHOPEE. Jika letakkan terlalu banyak akaun dan run serentak, potensi kedai-kedai anda untuk di
banned / sekat oleh pihak Shopee adalah tinggi.

Okay, sekarang jelas tak apa KELEBIHAN dan LIMIT software ni?

Sebelum tu, jom tengok video demo ni dulu

BAGAIMANA? SEKARANG DAH JELAS TENTANG SOFTWARE NI?

BERMINAT NAK DAPATKAN SOFTWARE NI?

BERAPA HARGA SOFTWARE NI?

Terdapat beberapa pakej untuk penggunaan Software ni. Berikut merupakan harga mengikut pakej :

 

BAGAIMANA? 

BERMINAT?

Sekiranya anda berminat nak dapatkan HARI INI, KLIK BUTANG TEMPAHAN SEKARANG

 

Hak Cipta Terpelihara 2018